СВАКОГ ПЕТКА НА МЕНИЈУ – ФИШ ПАПРИКАШ

Ресторан Бојчинска Колеба на Велики Петак припрема незаобилазан 🐟 ФИШ ПАПРИКАШ 🐟 Фиш паприкаш ће бити доступан сваког петка уз Вашу претходну најаву. 🍜 Резервације: 011/8427 505 Добро нам дошли!

МУЗИЧАРСКО ВЕЧЕ У СРЕД СРЕДЕ – 28. МАРТ

Позивамо Вас на још једно традиционално дружење У СРЕД СРЕДЕ! Вечера је као и сваког дружења ФРАЈ, а ове среде забављаће Вас Оркестар “Лажем себе” из Новог Сада & наш добро познат ТАМБУРАШКИ ОРКЕСТАР. На менију Вас очекују РИБЉА ЧОРБА … Read More

ПРОЛЕЋНА КОЊИЧКА ШКОЛА – КОЊИЧКИ КЛУБ “БОЈЧИН”

Драги наши :), Почиње упис нових чланова у наше програме: – Школа јахања за одрасле – Школа јахања за децу – Коњичке игре за најмлађе – Терапија уз помоћ коња Отворени дан организујемо у недељу, 1.априла, од 12 до 16 … Read More

ВИКЕНД АКЦИЈА!

Ваши омиљени специјалитети сада по сниженим ценама! Очекујемо Вас за викенд! Резервације: 011 8427 505, 065 8427 505

8. март у Бојчинској Колеби

У част Дана жена приуштите својој лепшој половини незаборавно вече. Уживајте у одличном вину, специјалитетима и сјајној атмосфери уз добро познат тамбурашки оркестар 🎻🎻🎻 Резервације 011 8427 505, 065 8427 505

МУЗИЧАРСКО ВЕЧЕ У СРЕД СРЕДЕ

Традиција се наставља и ове године.. Музичарско вече У СРЕД СРЕДЕ 21. фебруара од 20 часова. Специјалан гост вечери биће Оркестар “Паноски Бисери”, на менију Ваш очекује врхунски специјалитет ПАПРИКАШ А ЛА КОЛЕБА ! Вечера је као и увек ФРАЈ! … Read More

Дан заљубљених у Бојчинској Колеби

Проведите Дан заљубљених у пријатној атмосфери ресторана Бојчинска Колеба! Уживајте са вољеном особом у романтичној вечери уз наш тамбурашки оркестар! 💕🎻🎶🍷💕 Ресторан Бојчинска Колеба Бојчинска шума, Прогар, Сурчин Резервације 011 8427 505, 065 8427 505

ЗАПОШЉАВАМО

Ресторану Бојчинска Колеба потребан КОНОБАР са искуством. Пријаве се врше путем телефона 065/8427-505

ПИНДАВЕСА 🎃

Здраво и укусно!🎃 Да ли сте пробали Пиндавесу (колач од бундеве јабука, шљива, меда и ораха)? Бундева спада у такозвано зимско поврће, јер се бере у касну јесен и може веома дуго да се чува. Важно је да је убрана … Read More