ЈЕЛА ОД МАНГУЛИЦЕ (ЕКО) 2018-08-28T00:00:39+00:00

ЈЕЛА ОД МАНГУЛИЦЕ (ЕКО)

 

Кобасица од мангулице 300гр              
790 рсд

Грил. сланина од мангулице 250гр      
690 рсд

Бојчински каре сос од вишања 300гр    
1.190 рсд

Врат манг. на шумарски начин 300гр   
1.190 рсд