ХЛАДНА ПРЕДЈЕЛА 2019-04-23T11:37:11+00:00

ХЛАДНА ПРЕДЈЕЛА

Шунка од мангулице 100гр                   
900 рсд

Буђола 100гр                                                 
450 рсд

Сува кобасица од мангулице 100гр     
350 рсд

Сува сланина од мангулице 100гр       
300 рсд

Крављи сир 100гр                                    
300 рсд

Толиначки сир 100гр                              
400 рсд

Козији сир 100гр                                      
475 рсд

Кајмак 100гр                                                         
300 рсд

Тањир сирева 200гр                                            
650 рсд

Бојчинско мезе за две особе 300гр                   
900 рсд