ЈЕЛА ОД МАНГУЛИЦЕ (ЕКО) 2020-09-16T16:53:59+00:00

ЈЕЛА ОД МАНГУЛИЦЕ (ЕКО)

Кобасица од мангулице 300гр              
1000 рсд

Грил. сланина од мангулице 250гр      
690 рсд

Бојчински каре сос од вишања 300гр    
1.600 рсд

Врат манг. на шумарски начин 300гр   
1.600 рсд

Филе на цигански начин 300гр
1.400рсд

Котлет од мангулице 300гр
1.600рсд