Резервације: +381 65 8427 505 и 011/8427-505
Етно ресторан ’’Бoјчинска Колеба’’

О НАМА

IMG_6360
DRUGA DOBRA SLIKA HRANE ZA NASLOVNU (TREĆI SEGMENT).JPG
Ово је прича о Сремској традицији

’’БОЈЧИНСКА КОЛЕБА’’​

Етно ресторан Бојчинска Колеба отворен је 2006. године са жељом да дочара аутентичан дух старога Срема као и да представи начин живота људи како јединственим амбијентом, тако и изврсном понудом специјалитета домаће кухиње, посебно јела од мангулице. Смештен је на самом улазу у заштићено подручје споменик природе ”Бојчинска Шума”.

Ентеријер ресторана Бојчинска Колеба уређен је у традиционалном стилу који осликава дух и начин живота у Срему. “Колеба” означава место на коме су живели људи који су узгајали свиње мангулице, у храстовим шумама доњег Срема. Са жељом да чувену традицију сачува од заборава, оснивач ресторана је оживео једну такву “Колебу”-

Резервишите Ваше место

Уколико желите да уживате са гостима у прелепом природном амбијенту, ресторан Бојчинска Колеба је отворен за организацију свих врста прослава, тимбилдинга уз изврсну понуду хране и пића, као и професионалну услугу од стране љубазног особља. 

Незабораван провод гарантује музика сремских тамбураша који су задужени за добар штимунг.

Ваша оаза мира

Сви воле етно ресторан

У склопу ресторана Бојчинска Колеба налази се велика сала капацитета 100 седећих места, као и мала сала у коју може да се смести 40 људи. Посебно смо поносни на велику башту капацитета 200 места која је скривена у шуми столетних храстова, пружајући својим гостима уточиште од градске буке и вреве.

IMG_6222
DSC_6477
IMG_6296
IMG_7442
Дамаћи производи

Месо од мангулица

Иза ресторана, у шуми, на површини од 60 хектара, налази се наш запат мангулица. Ова стара раса свиња, позната по позитивном холестеролу и здравом месу, код нас се одгаја на екстезиван и традиционалан начин, у шуми, где могу да се слободно крећу и здраво хране, што посебно утиче на квалитет меса и масти. То је и тајна високог и јединственог квалитета производа од мангулице.

Бојчинска Колеба ресторан је препознатљив по производима од мангулице врхунског квалитета, који су 100% домаћи.

 Специјалитети од меса мангулице су неизоставан део наше понуде, поред тога од нас можете понети и сушене производе као што су сланина, шунка, кобасице, чварци из наше шункарнице.